DAKWERKEN

Timmerwerken Robin Broeckx, Ravels
Timmerwerken Robin Broeckx, Ravels

Voor een waterdichte, stevige en veilige dakconstructie geplaatst met vakmanschap, moet je bij Robin Broeckx Timmerwerken zijn.

 

Wij zijn gespecialiseerd in alle dakwerken, daktimmerwerken, dakisolatie en dakbedekking, alles volgens de huidige normen.

 

Een houten dakconstructie voor je nieuwe woning? Een renovatie van je bestaande, versleten daktimmer, dat zorgt voor de nodige problemen op je zolder? Een gepaste dakbedekking voor een hellend dak of plat dak? Natuurleisteen of dakpannen? Plaatsing van houten dakramen?

 

Robin geeft je graag professioneel advies over de voor-en nadelen van alle materialen en over de mogelijkheden van een dakconstructie en de beste dakbedekking voor jouw nieuwbouwwoning of renovatieproject. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt er van a tot z besproken wat er precies verwacht wordt. Nadien wordt er een offerte op maat gemaakt, volledig rekening houdend met de afspraken, materiaalkeuze en het afgesproken budget. Bij de uitvoering van het project wordt elk detail nauwkeurig opgevolgd en garanderen wij een perfecte plaatsing van de dakconstructie en dakbekleding.

 

Neem vandaag nog contact op met Robin voor een nieuw dak, geplaatst door een vakman aan een betaalbare prijs.

Geef je woning meer uitstraling met een nieuw dak!

Robin Broeckx Timmerwerken
Bovenheide 20 - B-2380 Ravels
Gsm +32 (0) 494 / 117 898
info@timmerwerkenbroeckx.be