Naast houtskeletbouw en algemene dakwerken kan je bij Robin Broeckx ook terecht voor allerhande timmer- en schrijnwerken zoals binnendeuren in hout, houten vloeren, houten carports en poolhouses, gyprocwerken en gevelbekleding in hout en Trespa. En dit voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten.

Timmerwerken Robin Broeckx, Ravels

GYPROC

Heb je plannen voor een nieuw plafond of nieuwe wanden in gyproc?

Een plafond in gyproc biedt tal van voordelen. Een gyproc plafond kan op elke gewenste hoogte geplaatst worden en kan voorzien worden van inbouwspots en leidingen.   Wil je de kamers opnieuw indelen? Dat kan perfect met gyproc scheidingswanden.

 

Neem vandaag contact op met Timmerwerken Broeckx om jouw plannen te bespreken.

Timmerwerken Robin Broeckx, Ravels

HOUTEN VLOEREN

Wij zijn gespecialiseerd in de plaatsing van parket vloeren, houten vloeren en laminaat vloeren. Wij werken enkel met kwaliteitsmerken die een enorm grote keuze aan materiaal en kleuren kunnen aanbieden, volledig toegepast op de stijl van jouw woning.

 

Een houten vloer voor je nieuwbouwwoning of een nieuwe vloer in je bestaande woning? Robin Broeckx Timmerwerken zorgt voor een perfecte afwerking.

Timmerwerken Robin Broeckx, Ravels

CARPORTS & POOLHOUSES

Wij bouwen ook carports en poolhouses in hout. Een houten losstaande carport of aanbouwcarport is dé perfecte oplossing om je wagen te beschermen tegen weer en wind.  Een poolhouse in hout is ook een functioneel, tijdloos en duurzaam bijgebouw. Zowel bij carports als bij poolhouses zijn er enorme keuzemogelijkheden. Alles is mogelijk.

 

Voor meer informatie en een offerte op maat : contacteer Robin Broeckx Timmerwerken.

Timmerwerken Robin Broeckx, Ravels

BINNENDEUREN IN HOUT

Wij plaatsen alle binnendeuren in hout. Houten binnendeuren geven een warme, natuurlijke uitstraling aan je woning.

 

Onze houten binnendeuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, aangepast aan jouw woning. Modern of klassiek? Landelijke stijl of retro? Enkele of dubbele deur? Bel ons nu om jouw project te bespreken.

Timmerwerken Robin Broeckx, Ravels

HOUTEN GEVELBEKLEDING

De bekleding van je gevel geeft je woning een heel ander zicht.

Wij plaatsen gevelbekleding in hout en Trespa, zowel voor nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten.

Een houten gevelbekleding geeft een warme uitstraling aan je woning. Een gevelbekleding in Trespa is modern, weerbestendig en onderhoudsvrij.

 

Voor meer informatie en een offerte op maat : contacteer Robin Broeckx Timmerwerken.

Voor al je schrijnwerkerijprojecten: slechts één adres :

Robin Broeckx Timmerwerken
Bovenheide 20 - B-2380 Ravels
Gsm +32 (0) 494 / 117 898
info@timmerwerkenbroeckx.be