HOUTSKELET

Timmerwerken Robin Broeckx, Ravels
Timmerwerken Robin Broeckx, Ravels

Ben je op zoek naar een energiebesparende nieuwbouwwoning? Of heb je plannen voor een aanbouw of opbouw aan je bestaande woning? Wil je ook dat je woning milieuvriendelijk is? En liefst ook sneller klaar dan de traditionele bakstenen woning? Dan is een woning in houtskeletbouw dé oplossing voor jou.

 

Robin Broeckx is gespecialiseerd in houtskeletbouw voor nieuwbouw en renovatie. Houtskeletbouw heeft enorm veel voordelen ten opzichte van de traditionele bouwmethode: energiebesparend, milieuvriendelijk, duurzaam, brandwerend, kortere bouwtijd.

 

De fundering en de begane grond van een houtskeletbouw woning worden gegoten in beton. De wanden, vloeren en dak van de woning bestaan uit een open houten raamwerk dat volledig opgevuld wordt met isolatiemateriaal. Samen met de gemetselde buitenmuren en de traditionele dakpannen, wordt je woning een enorm energiezuinige woning. Door de perfecte isolatie heb je het hele jaar door een aangenaam klimaat in huis, in de winter lekker warm, in de zomer koel.

 

De bouwtijd van een houtskeletbouwwoning is veel korter dan bij de traditionele bouwmethode. De woning is snel wind- en waterdicht waardoor snel kan gestart worden met de isolatie en de interieurafwerking. Door de droge bouwmethode kan de woning onmiddellijk geschilderd worden en zo kan je snel in je nieuwe woning trekken.

 

Robin komt graag bij je langs om je plannen te bespreken zodat er een offerte volledig op maat van jouw wensen en budget kan opgemaakt worden. Bel hem vandaag nog.

Een energiebesparende woning die ook nog eens milieuvriendelijk is?

Robin Broeckx Timmerwerken
Bovenheide 20 - B-2380 Ravels
Gsm +32 (0) 494 / 117 898
info@timmerwerkenbroeckx.be